Aanbod

Klaar Hammenecker  Aanbod Kleuters Peuters

Voor ouders van peuters/kleuters

Peuters en kleuters ontdekken de wereld. Ze voelen, proeven en speuren en zoeken daarbij grenzen op Als ouder bied je zowel nabijheid als structuur zodat al dat ontdekken veilig en gezond kan verlopen. Hoe je dat doet, ontdek je hier.

Klaar Hammenecker Aanbod Lagere School

Voor ouders van lagere-schoolkinderen

Leren, presteren, competitie en vrienden maken zijn zowat de belangrijkste thema’s van de lagere schooltijd. Onzekerheid, minderwaardigheid en angsten loeren daarbij om de hoek. Hoe je hen als ouder in dit proces kan ondersteunen, ontdek je hier

Klaar voor tieners

Voor ouders van tieners

Tieners helpen opgroeien is geen walk in the park. Er is hun struggle met identiteit, erbij horen, en vooral die razende hormonen. En er is die van jou. Wil je weten hoe ze denken en voelen, waarom hun gedrag jou zo triggert en jullie band onder druk komt te staan? Ontdek het hier.

Klaar Hammenecker voor zorgprofessionals

Voor (zorg)professionals of organisaties

Veel kinderen en jongeren hebben het lastig en hebben een afgestemde aanpak nodig, een aanpak die hen helpt om in hun kracht te gaan. Ik sta te popelen om mijn kennis, methodes en inzichten met jou te delen. Ben jij een (zorg)professional of werkzaam in een organisatie en op zoek naar een aanbod, kijk dan zeker hier eens rond.

Zet je tanden in een boek!

Hier vind je mijn steeds groeiende aanbod van boeken rond opvoeding van kleinere, en grotere kinderen, alsook enkele lees- en kleurboeken voor kinderen.