Opvoedinspiratie

Kinderen opvoeden, dat is tegelijkertijd de meest natuurlijke maar ook meest uitdagende opdracht waar we als ouder voorstaan. En ze komen niet met een handleiding.

Daarom heb ik op deze site speciaal voor jullie begrijpelijke en bruikbare opvoedinspiratie verzameld. Van boeken, over podcasts, blogartikelen en online cursussen: er is voor elk wat wils.

Klaar Hammenecker Opvoedinspiratie
Klaar Hammenecker Podcast

Podcast

In mijn podcast NOOIT KLAAR ga ik op bezoek bij gezinnen. Ik praat met ouders en kinderen en zoek samen met hen naar het waarom en hoe van vaak terugkerende moeilijke opvoedingssituaties. Ik leg uit, verduidelijk en geef advies rond wat hun kind nodig heeft om op te groeien tot de meest krachtige versie van zichzelf. Zo laat ik ook hen groeien in krachtiger ouderschap. Het is immers nooit klaar. Want opgroeien dat doe je levenslang.

Klaar Hammenecker Blog

Blog

Afscheid nemen, schoolangst, gamen, smartschool, verveling, ontploffingsgevaar, enz… op mijn blogpagina duik ik in zeer diverse opvoedingskwesties. Het is een verzameling van artikels rond zeer herkenbare topics en thema’s met daarbij steeds een combinatie van inzichten en handvaten. Ze maken je helemaal klaar voor de opvoeding van jouw kinderen.

Nieuwsbrief

Ik vind het geweldig wanneer ik ouders kan inspireren. Met de thema’s uit mijn tweewekelijkse nieuwsbrief hou ik de vinger aan de pols. Ik zoem in op de actualiteit en help jou met fijne weetjes of pertinent advies als ouders door de dagelijkse opvoedingsshizzle. Bovendien lees je er vaak als eerste over nieuwe projecten en kan je voor de anderen inschrijven voor de webinars en het ander gratis aanbod.

Klaar Hammenecker Nieuwsbrief
Klaar Hammenecker Tienerpost

Tienerpost

Tieners opvoeden is geen walk in the park. Maar je hoeft het gelukkig niet alleen te doen. Met mijn tweewekelijkse tienerpost probeer ik voor jou een gids te zijn. Je krijgt specifieke informatie, inzichten en inspiratie rond het begrijpen en opvoeden van tieners. Staat er een nieuw webinar gepland, een online traject of een nieuwe uitgave, dan lees je het als eerste in mijn tienerpost.

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan 
met deze inspiratie?

Opvoeden is een van de meest persoonlijke trajecten die er bestaat, maar er is wel een consensus over wat een kind in deze tijden nodig heeft om op te groeien tot een krachtige volwassene. Hoe en wat kan je terug vinden in mijn (online) aanbod. Ik sta je heel graag bij in dit bijzonder proces.